Herroepingsrecht

Bedenktijd/retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4 euro per brievenbuspakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@mijnkleinemuis.nl. Noteer in uw mail uw naam, ordernummer en de rede van het retour. Ik zal uw mail vervolgens bevestigen en u kunt de retour opsturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te passen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@mijnkleinemuis.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering maatwerk

Als u producten heeft gekocht die op maat voor u zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2017 - 2024 Mijn Kleine Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel