Herroepingsrecht

Ruilen of retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 4 euro per brievenbuspakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, ongedragen en ongewassen in de originele verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@mijnkleinemuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Als u producten heeft gekocht die op maat voor u zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2017 - 2023 Mijn Kleine Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel