Over ons

Over Mijn Kleine Muis

Ik ben Daisy, 36 jaar oud, en al ruim 17 jaar samen met Dirk. Tot voor kort werkte ik nog als beleidsadviseur bij een gemeente. Maar ik heb de stoute schoenen aangedaan en richt me nu volledig op mijn grote passie: Mijn Kleine Muis.

Mijn Kleine Muis is een webshop met handgemaakte baby- en meisjeskleding. Handgemaakt door Daisy, de mama van Eden (2016) en Linde (2019), en een deel door een naaiatelier waar mensen werken met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij hebben ontzettend veel talenten en ik ben trots dat we deze inzetten in het productieproces 🤗

Sociale onderneming

Sinds april 2024 heb ik een nieuwe studio in een kas in 't Handelshuys in Uden. Je kunt hier niet alleen langskomen om een leuke outfit samen te stellen, maar je kunt ook meehelpen in de onderneming. Jong, oud, met beperking of zonder? Geen probleem! Ik vind het belangrijk dat iedereen lekker kan meedoen zonder indicatie en gedoe. Onder het genot van een kopje koffie lekker creatief bezig zijn, leren en anderen ontmoeten.

Duurzaamheid

We hechten veel waarde aan duurzaamheid, daarom zijn alle stoffen en garen die we gebruiken Oekotex of GOTS gecertificeerd. Zo leveren ook wij een bijdrage aan een betere wereld voor onze kleine muisjes.

Verkooppunten

We kunnen natuurlijk niet de toekomst voorspellen, maar dromen doen we zeker wel! Ik heb allemaal leuke ideeën om Mijn Kleine Muis uit te breiden. Zo hangen de kleertjes nu al bij:

- Nono's Boetiek

- Kleine Vosjes

- Lillo.nl 

- LUNO

- Minimi Kinderkleding

- MiniCrol

- Kinderkiem

- Jasjehandtasje.nl

- Little Land

- Good Grounds

- Jet's Favs

- Zussies Kleding

- SIS&SIS Kidswear

- SAER Kinderkleding

- Feel Good Market Strijp S Eindhoven (https://www.feelgoodmarket.nl)


Vergeet niet dat als je iets bij ons koopt, je niet alleen een super leuk item in huis haalt, maar ook mijn droom steunt, dankjewel daarvoor!

Heel veel shopplezier voor jouw eigen kleine muis.

Liefs, Daisy

© 2017 - 2024 Mijn Kleine Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel