Over ons

Over Mijn Kleine Muis

Mijn Kleine Muis is een webshop met handgemaakte baby- en meisjeskleding. Handgemaakt door Daisy, de mama van Eden (2016) en Linde (2019), en een deel door een naaiatelier waar mensen werken met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij hebben ontzettend veel talenten en ik ben trots dat we deze inzetten in het productieproces 🤗

We hechten veel waarde aan duurzaamheid, daarom zijn alle stoffen en garen die we gebruiken Oekotex of GOTS gecertificeerd. Zo leveren ook wij een bijdrage aan een betere wereld voor onze kleine muisjes.

Waarom Mijn Kleine Muis? Mijn moeder noemde mij altijd Muis (mijn zus werd Kip genoemd, weet nou niet echt wat beter is, haha!). Toen ik zwanger was van Eden werd de baby door haar Kleine Muis genoemd, vandaar de shopnaam: Mijn Kleine Muis.

Over mij

Ik ben Daisy, 35 jaar oud, en al ruim 16 jaar samen met Dirk. Tot voor kort werkte ik nog als beleidsadviseur bij een gemeente. Maar ik heb de stoute schoenen aangedaan en richt me nu volledig op mijn grote passie: Mijn Kleine Muis. Heel erg spannend, maar ook zo leuk! Nu kan ik alle ideeën en creativiteit echt kwijt en hoef ik niet meer alle uurtjes bij elkaar te sprokkelen.

Van hobby tot shop

Aan het eind van mijn verlof na Linde's geboorte ging ik op zoek naar iets waar ik nou echt energie van kreeg. Echt iets voor mijzelf. Ik ben altijd al creatief geweest en heb altijd al iets voor mezelf willen beginnen. In de buurt werd toevallig een naai café geopend. Mijn oma maakte vroeger al de mooiste jurkjes voor ons en maakte de gaten die in onze knuffels waren gevallen. Dit vond ik als klein meisje al reuze interessant. In mei 2019 besloot ik daarom lessen te gaan volgen en ik kreeg snel de smaak te pakken. Het kwam wel heel goed uit dat we twee meisjes hadden die mooi konden fungeren als paspop, model en proefpersoon. Ik vond het zo leuk dat ik al snel een Instagram verkoopaccount startte en nu dus live ben met een webshop!

Verkooppunten

We kunnen natuurlijk niet de toekomst voorspellen, maar dromen doen we zeker wel! Ik heb allemaal leuke ideeën om Mijn Kleine Muis uit te breiden. Zo hangen de kleertjes nu al bij:

- Nono's Boetiek

- Kleine Vosjes

- Lillo.nl 

- LUNO

- Minimi Kinderkleding

- MiniCrol

- Kinderkiem

- Jasjehandtasje.nl

- Little Land

- Good Grounds

- Jet's Favs

- Zussies Kleding

- SIS&SIS Kidswear

- Feel Good Market Strijp S Eindhoven (https://www.feelgoodmarket.nl)


Vergeet niet dat als je iets bij ons koopt, je niet alleen een super leuk item in huis haalt, maar ook mijn droom steunt, dankjewel daarvoor!

Heel veel shopplezier voor jouw eigen kleine muis.

Liefs, Daisy

 

 

© 2017 - 2023 Mijn Kleine Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel